Main Page

From VeganskWiki
Revision as of 10:01, 27 January 2017 by Admin (talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Velkommen til Vegansk Wiki - En guide til en plantebasert livsstil!

 

Mest populære sider:

Produkter

Frokost

Middag

Høytider

 

I Vegansk Wiki kan du finne og legge til tips om veganske produkter, butikker, restauranter, oppskrifter mm.

Det finnes masse informasjon og hjelpemidler til å leve vegansk i form av blogger, oppskrifter, apper, dokumentarer mm. Tanken bak Vegansk Wiki er å samle all denne informasjonen i form av linker og tips på en plass slik at man enkelt kan finne frem til det man leter etter.

Som med Wikipedia kan alle redigere eksisterende sider i Vegansk Wiki og legge til sider/informasjon om noe mangler. Alt du trenger å gjøre er å opprette en bruker (gratis). PS: Husk å søke etter informasjonen først! Vi vil helst ikke ha samme informasjon flere steder, da er det bedre å linke til der man finner informasjonen, slik at den ikke trengs å vedlikeholdes flere steder :-)

Skriv gjerne tips til hva produkter kan brukes til og hvordan de er best å tilberede :-)

Skriv gjerne inn dine egne oppskrifter som du vil dele.

Administratorene i Vegansk Wiki vil, etter beste evne, følge med på det som blir lagt inn i wikien. De står fritt til å omformulere og omstrukturere, eventuelt fjerne enhver informasjon som blir skrevet. Om du selv ser informasjon som er irrelevant, feil, utdatert eller vanskelig formulert står også du fritt til å slette eller endre informasjon på siden.

Trykk "Desktop" nederst til høyre for å se pc versjonen av siden. Trykk "Mobile view" for å gå tilbake til mobilsiden.

Se "Hjelp" (nest øverst i menyen til venstre) for å se hvordan du kan opprette sider, legge inn bilder, formatere tekst osv.